Vækstkapital

VÆKSTKAPITAL

X10 investerer i virksomheder med potentiale til at blive 10 gange større og/eller 10 gange mere værd indenfor 3-5 år. Ofte er der tale om privat- eller familieejede virksomheder som udviklingsmæssigt, har ramt det berømte glasloft, eller hvor det yderligere potentialet blot er stort. Et potentiale som vi sammen kan bringe til live, baseret på din fantastiske viden og vores omfattende erfaring med at skabe markant lønsom vækst.

growth

NÅR VI INVESTERER

Når vi investerer køber vi oftest 50% og du beholder de 50%, som over tid skal blive 5 gange mere værd end hele den nuværende virksomhed. Vi ønsker naturligvis, at du fortsætter i virksomheden, da du kender branchen, kunderne og virksomheden. Vi kommer med kapital, ledelses- og eksekveringskraft, strategiproces, bestyrelse, daglig sparring og meget mere. Den kapital som vi kommer med skal primært benyttes til at skabe den ønskede vækst.


VI INVOLVERER OS

Vi involverer os meget aktivt i udviklingen af virksomheden og i driften. Vores X10 model har vist at den virker. 

Du skal vælge X10 hvis du ønsker at øge værdien af din virksomhed markant over de kommende år. Herefter kan vi vælge at sælge virksomheden eller at fortsætte det fælles ejerskab.

Når vi investerer har vi to modeller

Buy-in

Her køber vi os ind i den eksisterende virksomhed med alt fra 10% til 100%

Build-on

Her etablerer vi en ny fælles virksomhed, som vi ligger oven på din eksisterende virksomhed og det er dette fælles selskab der skaber væksten. Du beholder din nuværende virksomhed og ejer 50% af den nye virksomhed og vi ejer 50%