Vækstkapital

VÆKSTKAPITAL

X10 investerer i virksomheder med potentiale til at blive 10 gange større og/eller 10 gange mere værd indenfor 3-5 år. Ofte er der tale om privat- eller familieejede virksomheder som udviklingsmæssigt, har ramt det berømte glasloft, men hvor potentialet er meget stort. Dette kræver, at der gemmer sig noget helt unikt i din virksomhed, som vi sammen kan finde frem, pudse af og vækste voldsomt.

growth

NÅR VI INVESTERER

Når vi investerer køber vi oftest 51% og du beholder de 49%, som over tid skal blive 5 gange mere værd end hele den nuværende virksomhed. Vi ønsker at du fortsætter i virksomheden, da du kender branchen, kunderne og virksomheden. Vi kommer med kapital, ledelses- og eksekveringskraft, strategiproces, bestyrelse, daglig sparring og meget mere. Den kapital som vi kommer med skal primært benyttes til at skabe den ønskede vækst.

VI INVOLVERER OS

Vi involverer os meget aktivt i udviklingen af virksomheden og i driften. Vores X10 model har vist at den virker. I 2018, i forhold til 2017, voksede X10 virksomhederne samlet set hele 183%.

Du skal vælge X10 hvis du ønsker at øge værdien af din virksomhed markant over de kommende år. Herefter kan vi vælge at sælge virksomheden eller at fortsætte det fælles ejerskab.

Når vi investerer har vi to modeller

Buy-in

Her køber vi os ind i den eksisterende virksomhed med min. 51%.

Build-on

Her etablerer vi en ny fælles virksomhed, som vi ligger oven på din eksisterende virksomhed og det er dette fælles selskab der skaber væksten. Du beholder din nuværende virksomhed og ejer 49% af den nye virksomhed og vi ejer 51%.