Om os

X10 tilbyder

X10 investerer i virksomheder med potentiale til at blive 10 gange større og/eller 10 gange mere værd indenfor 3-5 år. Ofte er der tale om privat- eller familieejede virksomheder som udviklingsmæssigt, har ramt det berømte glasloft, eller hvor det yderligere potentiale blot er stort. Et potentiale som vi sammen kan bringe til live, baseret på din fantastiske viden og vores omfattende erfaring med at skabe markant lønsom vækst.

Ole M. Jensen

Bestyrelsesformand Ole M. Jensen (f.1969) er international CEO og har gennem 20 år arbejdet med virksomheder i mere end 20 lande. Ole har bl.a. været engageret indenfor produktion, detailhandel og grossistvirksomhed, samtidig med at han gennem karrieren har erfaring fra de fleste virksomhedsfunktioner – fra økonomi og salg til kommunikation og indkøb. Senest har Ole i 3 år med succes været en del af den globale topledelse i en af verdens største handelsvirksomheder i byggebranchen med en omsætning på 130 mia. kr.
Ole mestrer det strategiske, men er desuden en ”hands-on” leder, der omsætter det komplekse til nemt implementérbare tiltag. Han er en passioneret leder fyldt med energi og med særlig fokus på skabelsen af vindermentalitet i ”menneske”-virksomheder, hvor han har transformeret organisationer med op til 10.000 medarbejdere. Han begår sig hjemmevant såvel i det globale bestyrelseslokale som på butiksgulvet. Ole har gennemført mange virksomhedshandler både som sælger og køber, og har stor erfaring med at professionalisere, integrere og skabe vækst. Kædedrift er et af hans særlige specialer.
Ole har betydelig erfaring med forskellige ejerskabsformer, lige fra børsnotering til kapitalfonde og familieejerskab i både ind- og udland, og han har derudover et stærkt link til bankerne.

Jesper J. Elling

Jesper J. Elling (født i 1964) er en af verdens førende eksperter inden for rådgivning om profitabel vækst.
Jesper har som konsulent arbejdet med ledelses- og forretningsudvikling i danske og udenlandske virksomheder gennem mere end 20 år. I de sidste 10 år har han viet al sin tid og passion til at hjælpe topledere med at skabe dramatisk vækst i deres virksomheders økonomiske resultater.
Jesper har arbejdet over det meste af verden. I Danmark har Jesper arbejdet succesfuldt med alt fra C20 virksomheder til mindre ejerledede virksomheder. Jesper er kendt for sine tårnhøje ambitioner, en kompromisløs attitude og ekstremt effektive ledelsesværktøjer inden for Vækstledelse. Jesper er forfatter til 5 bøger inkl. bestseller bogen Vækstledelse.