Portefølje

usundtilsund

Umahro

Sundhedsvirksomheden Umahro er førende indenfor sundhed baseret på ”Functional Medicine”. Virksomheden tilbyder sundheds-rådgivning, sundhedsforløb, uddannelse af sundhedsrådgivere, bogudgivelser, tv-programmer m.v. og deltager i relevante forskningsprojekter. Virksomheden er vokset 4 gange i størrelse siden 2016 hvor X10 investerede i virksomheden.
www.umahro.dk

Nordic Business Light

Nordic Business Light har specialiseret sig i udskiftning af lys til 2. generations LED i større virksomheder som detail-kæder, produktions- og logistikvirksomheder m.v. Konceptet tager udgangspunkt business case værktøjet Lysregnskabet®. Virksomheden er vokset med X10 indenfor for bare to år.
www.nordicbusinesslight.com

Rico Gruppen

Rico Gruppen med hovedkontor i Haugesund i Norge har tre hovedområder. Indretning af håndværkerbiler, handicapbiler samt reklame og foliering af biler. Indretning og optimering af håndværkerbiler er klart det største forretningsområde. I 2018 blev virksomheden taget til Danmark. Virksomhedens strategiske hovedområde, indretning af arbejdsbiler, vokser med ca. 25% year-on-year.

www.ricogruppen.dk

Life Care Europe

LCE er en familieejet virksomhed der sælger høj-kvalitets kosttilskud online i hele Europa. X10 rådgiver virksomheden og har syntetisk medejerskab/up-side. Virksomheden omsatte i 2019 for ca. 120 mkr. og voksede i Q1 2020 forsat imponerende og virksomheden er særdeles lønsom.

www.lifeextensioneuroupe.com

omega3