Gør din virksomhed 10 gange mere værd,
på 3–5 år, sammen med X10.

I 2018 VOKSEDE X10 SELSKABERNE MED 183%

X10 og vores porteføljevirksomheder: Umahro, Rico Gruppen og Nordic Business Light har i 2018 haft en imponerede vækst. Samlet set er omsætningsvæksten på hele 183 %, og vi har realiseret en EBIT før fee til X10 ejerne på 10%.

COOP SPARER 25 MIO. PR. ÅR

X10 virksomheden Nordic Business Light, der har specialiseret sig i udskiftning og opgradering af lys til 2. generations LED lys har netop skiftet alt lys i COOPs mange butikker, hvilket giver COOP en årlig strømbesparelse på hele 25 millioner kroner.

HVORFOR VÆKST

Det ultimative bevis

Vækst skal ikke være et mål i sig selv.
Men vedvarende accelererende lønsom vækst er det ultimative bevis på, at virksomheden skaber værdi for kunder, medarbejdere, leverandører, samfund og dermed også for ejerne. Altså at du driver en succesfuld virksomhed.

Uden ambition intet liv

En anden betragtning er, at hvis din virksomhed ikke vokser, så er den ved at dø. Forstået på den måde, at hvis du ikke gennem en ambitiøs vækststrategi udfordrer dig selv og virksomheden, får du ikke stillet de provokerende spørgsmål der gør, at du leder efter og skaber markant bedre løsninger.

ØG VIRKSOMHEDENS VÆRDI

Et sidste perspektiv er, at intet har så stor indflydelse på salgsprisen af en virksomhed, som dens evne til at skabe kontinuerlig accelererende profitabel vækst. Prisen kan faktisk blive fordoblet hvis virksomheden vokser, sammenlignet med en virksomhed som ikke vokser. Også selv om omsætning og lønsomhed er den samme

SKAB VÆKST MED X10

Hos X10 tror vi helt grundliggende på, at langt de fleste virksomheder har et stort uforløst vækstpotentiale. Og det er uanset om virksomheden er en stor international virksomhed eller mindre dansk familiejet virksomhed eller virksomhed ejet af en kapitalfond. Ofte forveksler vi det at vi ikke umiddelbart kan se potentialet med at potentialet ikke findes. Markant og vedvarende lønsom vækst handler grundlæggende om ambition, ledelse og eksekvering og dette er hovedingredienserne i X10 modellen.

Rådgivning

Vi rådgiver store virksomheder, såvel danske som internationale
samt banker og kapitalfonde.

KØB BOGEN VÆKSTLEDELSE

Læs mere i bestseller bogen Vækstledelse skrevet af X10 partner Jesper Elling. I bogen deler vi vores erfaringer fra et stort antal succesfulde vækstprojekter fra mange forskellige brancher. Vil du have vækst, er det noget du selv må skabe.

PORTEFØLJE​