X10 Lab

MÅLET MED X10LAB?

Hvis man leder efter løsninger de samme steder som konkurrenterne, er det svært at finde løsninger der virkeligt skaber vækst, lønsomhed og værdi. Vi finder løsningerne de steder, I ikke har ledt! Vi ser de muligheder, I ikke har set! Hvorfor? Fordi vi har andre værktøjer til at lede med, fordi vi ser gennem mange andre faglige optikker og fordi vi kender mulighederne i den nyeste teknologi fra andre brancher. Der, hvor andre ser begrænsninger, trusler og umuligheder, ser vi muligheder. Og der, hvor andre ser muligheder, kan vi omvendt se risici før ulykkerne sker. Der hvor udviklingsafdelinger arbejder med forbedringer i årevis, finder vi banebrydende nye opfindelser hurtigt.

Hvordan? Ved at sætte et hold med de bedste, bygge på den bedste forskning og designe og afprøve prototyper på f.eks. 3D printer, Virtual reality m.v.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Realisering af et ønsket gennembrud – problem, produkt, proces, kunderelation, funktionalitet, teknik, teknologi eller bare WOW effekt.

PROCES

Vores proces gennemføres i tre faser.:

Værdi-definition (gratis)
5 dages gennembrudsproces. (Fast pris)
Implementering og eksekvering (10% af værdien for virksomheden i et 12 måneders perspektiv)

X10 LAB CHEF IVAR MOLTKE

Ivar har arbejdet med opfindelser, innovation, og banebrydende teknologi i fire årtier. Han har vunder priser i fremsyn, teknologi, forskning og innovation. Han har opnået 6 patenter og har flere undervejs. Ivars motto er ”jo mere ambitiøse udfordringer, des bedre”.

Lad os sammen definere en ambitiøs udfordring, og sætte en pris på, hvor meget det er værd for jer at løse den. Så sætter vi et hold, der kan give jer en løsning, som I aldrig har drømt om, og som giver jer en markant konkurrencefordel.

Kontakt X10 LAB på lab@x10growth.com.