UDD. I VÆKSTLEDELSE

 

Der er i 2019 ikke planlagt åbne hold på programmet Vækstledelse. Ønsker du dialog omkring et skræddersyet forløb i din virksomhed, så skriv til os på je@x10growth.com eller ring til Jesper Elling på 23 23 40 95.


Formål

Uddannelsesforløbet har til formål at øge effekten af dit lederskab markant, i relation til at skabe profitabel og vedvarende vækst i virksomheden.

Certificering
Efter gennemført forløb står du med Certificate in Executive Growth Leadership.  

Målgruppe
Forløbet henvender sig til topledere, ejerledere, funktionschefer, HR-specialister samt hele ledergrupper. Der kan max. deltage 18 personer pr. hold.

Deltagerudtalelser fra de seneste hold

”Tak for et fantastisk forløb. Det indeholdt mange øjeblikke med foruroligende indsigter og fabelagtige konkrete metoder og værktøjer til at vækste helt vildt”.

”Jeg er blevet tændt og vil skabe dramatiske forandringer i firmaet”.

”Efter 5 moduler med kraftfuld vækstledelse og en super energi føler jeg, at min person har fået en markant anderledes tankegang inden for det at drive forretning”.

”Forløbet har givet mig værktøjer og mod på at gøre en forskel og det virker”.

”Ole og Jesper har tilsammen ændret min tankegang om ledelse”.

"Det tog mig 5 år af blive jurist. Det tog mig 7 dage at blive en mindblowing vækstleder".

”Har nu mod på at lave markante forandringer med vækst for øje”.

”Efter deltagelse i forløbet Vækstledelse har jeg erfaret en helt ny måde, at tænke vækst på, hvor hele organisationen kommer op i omdrejninger og brænder for at levere resultater i en grad jeg ikke har set tidligere”.

”Forløbet giver indsigter og værktøjer til at nå langt højere vækstmål”.

Indhold
Forløbet gennemføres over 1+1+2+2+1 dage, i alt 7 dage, med følgende overskrifter

vl-program-ill-foto

Som en del af forløbet, skal den enkelte deltager arbejde med et konkret vækstprojekt i egen virksomhed. Projektet skal præsenteres på modul 2 og resultaterne fremlægges på modul 5.

Spørgsmål til forløbet kan rettes til Jesper J. Elling på telefon 23 23 40 95.

Adresse og tidspunkter
Forløbet gennemføres hos X10 på adressen Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup. Alle dage starter kl. 09:00 og slutter kl. 16:30.

Pris og tilmelding
Kr. 49.000,- ekskl. moms og evt. overnatning, men inklusive materialer og bogen Vækstledelse. Bindende tilmelding på mail til je@x10growth.com.

Tilmeld dig med det samme, så du er sikker på at komme med på holdet. Vi ser frem til at høre fra dig på je@x10growth.com.