Portefølje

VirksomhedAktivitetModelVærdistigning og resultater
Rico Gruppen tilbyder effektiv indretning af håndværkerbiler. Virksomheden tilbyder markedets bedste produkt til markedets bedste pris.
Web: www.ricogruppen.dk
Buy-in. X10 ejer 50% med bestemmende indflydelse.Samarbejdet startede den 3. maj 2017. Den norske aktivitet vækster med ca. 25% og pr. 1. december 2017 har vi etableret dansk afdeling.
Nordic Business Light - når lys bliver til bundlinje!

Virksomheden tilbyder totalløsninger indenfor LED belysning til detailkæder og større virksomheder. Fokus er på lys der øger salg og effektivitet, og som giver virksomheden en markant besparelse på strøm. Virksomheden er en af branchens mest erfarne spillere og har benyttet de seneste 5 år på at udvikle den bedste løsning på markedet.
Web: www.nordicbusinesslight.com

Build-on. X10 ejer 51%.Samarbejdet blev etableret august 2016 og virksomheden er i de to seneste år mere end tidoblet i størrelse målt på omsætning.
UMAHRO - Food can change your life.
Food doctor
Rådgivning, bøger og tv-programmer om sundhed via kost, træning og livsstil.
Web: www.umahro.dk
Build-on. X10 ejer 100%.Samarbejdet startede
september 2016. Virksomheden vokser med ca. 100% year-on-year.
BRINK by BRINK
Virksomheden designer, producerer og sælger eksklusive håndlavede tasker og accessories af genbrugsmaterialer.Buy-in. X10 ejer 51% af virksomheden.Samarbejdet startede 1. december 2017.
KonfidentieltOnline salg af vitaminer og kosttilskud i EuropaSyntetisk upside baseret.Samarbejdet startede 7. april 2017. Virksomheden forventer at vokse med ca. 10% i 2018.
x10lab-logoX10LAB tilbyder gennembrudsløsninger, når I står overfor markante udfordringer indenfor f.eks. produkt, proces, funktionalitet, teknik, teknologi eller bare ønsker at skabe en dramatisk WOW effekt.
Web: www.x10growth.com/x10-lab
Nyetablering.Samarbejdet er startede 10. december 2016.